15

Komentari (15)

Shik
Bolje je taj prosao za razliku od drugih kojima je ispunio zelju..
RacioEmocionalan
Seljačina klasična. Ni po čemu nije jedinstven što se tiče ovakve vrste ponašanja.
Drogbatito
što si bolan zavidan? bolan seljo guzice bi dao imaš EU papire pa makar i Hrvatske, da ti ideš u Njemačku da radiš i dijete da tamo školuješ a ovamo pljuješ po BOSSNCU koji je igrao i SA 39 GODINA i dalje igra u NAJVEĆIM KLUBOVIMA SVIJETA I DOMINIRA GDJE GOD DOĐE. LJUBOMORNI I PRIPROSTI SELJO , ****O BI POJEO ZA SLIKU SA NJIM.
RacioEmocionalan
Fudbalsko umijeće i karakter igrača su 2 različita pojma. Nek' je on gospodin sa prijetnjom fizičkom silom gdje god dođe a ja ću da budem seljak. Važi. Moji idoli i igrači s kojima bih se slikao igraju za bh reprezentaciju.
leader_of_wolves
Jap stam bi ubio zlatana da mu je zlatan ovako rekao hahah
Da li ima ikoga ko ce Ibri sloziti facu, treba Ibru podsjetiti da je na fudbalsko terenu a ne na karate borilistu, obzirom kakav mu je temprament Ibra se je trebo oprdeliti za karate i ostaviti fudbal, ali on dobro zna da u krate borilackimvjestinama nema para za razliku od fudbala.
Sanin_Mostar
Pa znaci da je pametan covjek xD
Zulfikar
Nema danas Jusufa Hatunica da mu nogu slomi....
HarisADP
**** te karate idiote ****ni
@HarisADP dat cu ti Lulu Mira da popusis idiote na kvadrat, biraj rjecnik seljacino, eto pao sam na nivo jednog brdskog seljaka pa sam ti dao odgovor, inace nikada prvi ne koristim vulgarnost, svidjao se meni neciji komentar ili ne.
Panjevi7
Ovaj portal je ,to ponavljam sto puta,anti Bosna,anti Bošnjak! O našim sportašima objavljuju najradije loše vijesti,i uz to ruzne slike,a o drugim sportistima,a pogotovo srbima,sve najljepše,oni su mangupi,frajeri,ljepotani!!! Politika ovog portala je odavno pročitana!
HarisADP
Ama ****m i tebe i bosnu i bosnjastvo
Shik
Slozicu te u facu. Toje rekao.Greska u prevodu..
E.Car
Eto ti bolje znaš od google translate-a!!!!
JointUnion87
Hahahahahaha, tipični Balkanac. Slomiću ti lice :)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.