Ljetos bio blizu odlaska

Suarez zna što ostali ne znaju: "Messi će ostati u Barceloni samo pod jednim uslovom"

Admin Čaušević

Lionel Messi je ljetos odlučio da napusti Barcelonu, ali ga je klauzula zadržala na Nou Campu još najmanje jednu sezonu. 

U međuvremenu sjajni Argentinac je ostao bez svog najboljeg prijatelja iz svlačionice pošto je Luis Suarez otišao nakon šest godina.

Iskusni Urugvajac je u razgovoru za ESPN otkrio i jedini razlog pod kojim će Messi i dalje nositi dres Barcelone, a to je promjena klupskog rukovodstva.

"Postoji mogućnost da Messi zaigra u drugom klubu, ali ako dođe novi Upravni odbor onda će ostati. Kako god, podržat ću ga i bit ću uz njega", kazao je Suarez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je cijelu seniorsku karijeru proveo u Barceloni, a da li će tako biti i do dana kada odluči da se oprosti zavisit će od ishoda predsjedničkih izbora u katalonskom klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.