Suarez je pripremio hladnu osvetu: Neće slaviti gol, ali zna šta će uraditi Barceloni!

Urugvajac otišao u suzama

Suarez je pripremio hladnu osvetu: Neće slaviti gol, ali zna šta će uraditi Barceloni!

Admin Čaušević

Luis Suarez polako počinje da iznosi prljavi veš na vidjelo o tome šta se dešavalo u Barceloni posljednjih dana njegovog boravka na Nou Campu.

Suarez je otišao u suzama iz kluba gdje je proveo šest godina. Kako kaže nema namjeru slaviti gol protiv Barcelone, ali je pripremio hladnu osvetu.

"Ako s Atleticom postignem gol Barceloni neću slaviti. Međutim, pokazat ću prema nekom na tribinama da shvati...", kazao je El Pistorelo koji je pri tome vjerovatno mislio na Josepa Bartomeua.

Neizbježno pitanje u razgovoru za ESPN je bilo da li bi potpisao za Real Madrid.

"Nisam lud da potpišem za Real", glasio je Suarezov odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Barceloni sam igrao šest godina i nikad nisam imao problema. Govorio sam klupskom rukovodstvu tri sezone da ekipa treba novog napadača. Da se neko takmiči sa mnom, ali to se nikad nije desilo."

"Kada vam dođe trener i kaže da više ne računa na vas, onda se zapitate da li je to bila stvarno odluka trenera ili klupske administracije", dodao je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Neka ih ujede
3 3
AsmirM
Lahko je njemu bilo dok su Mesi i Nejmar igrali zajedno on samo bio u sredini i cekao lopte , cim je otisao jedan i Suarez je pao . On se i nesjeca gola u gostima .
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi