Messi će na ljeto gotovo sigurno u Premier ligu

City čeka istek ugovora i sprema veliki novac za Argentinca

Messi će na ljeto gotovo sigurno u Premier ligu

Samir Mlaćo

Uveliko se špekuliše o odlasku Lionela Messija iz Barcelone. Messi je bio glavna tema u ljetu iz nas, a sada su se ponovo pojavile priče o transferu u Man. City.

Navodno u Barci žele krenuti u novu rundu smanjenja plata, što Argentinac nikako ne želi pristati.

U međuvremenu Marca piše da je u Man. Cityju spremaju sve da ga nagovore na dolazak na ljeto 2021. Godine kada mu istekne ugovor sa Kataloncima.

Zaista je pravo čudo potrebno da Messi potpiše novi ugovor sa Barcom, s obzirom i na brojne nesporazume sa Upravom kluba te kritike koje im je uputio.

Iz Cityja prate cijelu situaciju i spremni su ga dovesti, svjesni da je i on vjerovatno željan promjene sredine i novih izazova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Barca je sve one koji suj željeli Messija prošlog ljeta uputili na otkupnu klauzulu od 700 miliona eura.

Svi su naravno brzo 'ohladili'.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Ako Laporta bude novi predsjednik Barcelone , nece on nikud jer ce mu dovest sve one koje on zeli. Ali u 34 otic u Englesku ima da ga lome , Ronaldo je to skonto i otiso u Italiju i uziva .
4 0
miki30
Pa nebi mogo maći u Engleskoj ovaj tip. Treba biti realan i to priznati. Majstor svog zanata ali to bi bio samo margentiški potez tamo bi ga ljudi pojeli
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi