Nakon razgovora sa selektorom

Asmir Begović napustio reprezentativni kamp! · Ekskluzivno

A. Beganović

Iskusni reprezentativni čuvar mreže, Asmir Begović, nakon razgovora sa selektorom Dušanom Bajevićem, napustio je reprezentativni kamp i vratio se u Englesku, saznaje SportSport.ba. 

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, sinoć je u okviru Lige nacija u Zenici remizirala sa Holandijom, a nakon ovog meča, kako je iz Fudbalskog saveza BiH potvrđeno za SportSport.ba, Asmir Begović je napustio reprezentativni kamp.

"Sinoć je nakon meča razgovarao sa selektorom i u dogovoru s njim je napustio kamp", kratko nam je rečeno iz Fudbalskog saveza naše zemlje.



Da li je Begović nezadovoljan svojim statusom ili se radi o nečem drugom u ovom trenutku ne znamo, no vjerovatno će u narednim danima mnogo toga biti jasnije.

Podsjetimo, nakon utakmica sa Sjevernom Irskom i Holandijom, našu reprezentaciju očekuje duel sa Poljskom u okviru 4. kola Lige nacija. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.