Video koji izaziva posebne emocije: Asmir Begović je dokazao da je veliki gospodin

Oduševio BHFanaticose

Video koji izaziva posebne emocije: Asmir Begović je dokazao da je veliki gospodin

E. Čaušević

Asmir Begović večeras je jedan od rijetkih koji je od BHFanaticosa dobio aplauz na Bilinom polju.

Naime, prije početka utakmice Fanaticosi su okačili parolu na kojoj je pisalo "120 minuta podrške, vi nama leđa okrenuste, obraz igrača = poštovati navijača", te su u drugom poluvremenu napustili stadion iz protesta.

No, nakon što je zagrijavanje završeno u centru pažnje našao se Asmir Begović koji je bio jedini koji je večeras odlučio da priđe našim vjernim navijačima.

Begović je ovim potezom oduševio Fanatikose koji su ga nagradili aplauzom, te su mu uručili člansku jaknu. On se pozdravio s jednim od navijača, te im se zahvalio na podršci.

"Hvala vam puno, sve najbolje. Hvala vam za sve i čuvajte se", poručio je Begović, a BHF ga je nagradio aplauzom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Fanaticosi su objavili ovaj video tokom utakmice protiv Holandije i poslali su jasnu poruku ostalim reprezentativcima: "Ovo je odnos prema navijačima".

[facebook]https://www.facebook.com/OfficialBHFanaticos/videos/659613538026529/[/facebook]

Top Komentari

Samoiskreno
Nema veceg smeca od fanatikosa
7 39
Rajvosa2019
Ljudina , nije zaboravio da se futbal igra radi navijaca
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi