40

Komentari (40)

Mowzilla
Šeha je trenutno bolja opcija za golmansku poziciju, ali Bego je legenda i to se ne smije zaboraviti. Ne treba mu biti nezahvalan za sve i pljuvati ga. U ostalom mu se svakako blizi kraj karijere pa je razumljivo da ustupi mladjima prostor. Bego nam je do sada najbolji golman kojeg smo ikada imali, ali ponavljam, cinjenica je da je Šeha trenutno bolja opcija, to je to...
snupi
Nekada je bolje nista ne napisati nego lupati gluposti.Ima ih ovdje koji pljuju po Asmiru, umjesti da mu se zahvale za ovo do sada sto je uradio.Pogotovo ne znajuci razloge zasto je napustio kamp.
Fk1921
Gospodin! Nije dozvolio da ga vrapcicki seljacina pravi budalom! Sretno Asmire.
Zoilomas
Momak je ekstra ali je spor to je sve
Darkwood
Citam komentare, stvarno ima dosta bilmeza koji imaju mogućnost pristupu internetu. Begovic je gospodin, dobar igrac I dobar covjek. Do neki dan ste Sehica pljuvali sad on je King on je ovo ono a bega paksu. Kao prvo Begovic ima svojih uspona i padova. Meni najbolji golman do sada u repci. Sehic se nevjerovatno pokazuje i za pravo je prvi golman repke u ovom momentu. Begovic se vraca, redovno brani i to dobro brani u klubu. Zalosno bi bilo da se covjek oprosti jer imati dva jaka golmna u repki tim se nemoze svak pohvaliti. Inace I Sehic ce imati svojih kikseva pa ćemo opet po njemu poceti pljuvati i govoriti joj da nam je sad Begovic itd... paksu ste publika... ne svi..
MangasColoradas
...ovoj rupi se treba zahvaliti...meni se sve vise cini da su u pravu oni koji govore kako priliku treba dati igracima iz nase lige...oni bi se vjerovatno i vise zalagali od ovih dijasporaca i pobjegulja...
Opijum
Bravo majstore!
Adox99
Hvala mu za sve i sretno u daljem radu i životu.
Kinder_jaje
Ja mislim da je svadja zbog onog gesta sa navijacima ali saznat ce se to.
Shik
Ma stvarno Šeha staje sve odbranio i koji refleksi.Na njegove odbrane sam skakao kao dasmo tamo dali go.Koje lopte vadi ono se nevida cesto.Pa kobi imao srca daga makne posle onih odbrana. A Bega nije los.Samo ljudski je podrzati kolegu i biti tu ako zatreba.
afanfadila
Bježi Begoviću od ovih klošara, ko im **** mater
Opijum
afanfadila
Šipu ga i ti i opijum
ArminArmindelaa234
Vjerovatno ce se oprostit od repke cim je jucer rekao hvala vam na svemu vjerovatno nece vise biti dio repke
JointUnion87
Da brani za Juventus, Barcu, Real Madrid, Liverpool, pa da čovjek kaže stvarno hej.
Saray
Sretno mu,al ovo radi jer zna da neće braniti u poljskoj.....
Opijum
Nije nase dijete svakako vec kanadsko i nek ide tamo odakle je i dosao.. samim postupcima mi se je jos vise zgadio. Svaki od ovih preko grane rodjenih da su mogli branit za druge reprezentacije rado bi to uradili, tako da nek je otišao šuft i nikad vise dabogda se ne vratio.
unyganje_jc
a kad izabere repku druge drzave onda ne valja jel? ne zna se pravi razlog odlaska al je bitno da se zna pljluvati,znam ja nas je*o ti nas
Opijum
Da nije branio u engleskim nizeligašima u vrijeme poziva za BiH, ne bi ga kod nas ni bilo. Sta ce kod nas jada doci ono da brani kad moze za Kanadu fino ko covjek branit kao sto je radio za njihovu U20. Obični šuft, cuj otiso iz kampa, oces razlog? Pa nije branio protiv holland kako se i nadao.
zvjezdan10
Čuj da je mogao za Canadu ne bi za nas, de šuti hl**** ti njima Borjan brani a kamoli da nije mogao Begovic na vrhuncu forme kad je došao za BiH da brani.
JointUnion87
@Opijum Onda su Pjanić i Spahić trebali igrati za Luksemburg i Hrvatsku?
Opijum
O kakvom ti vrhuncu karijere bolan pricas? Haha De malo proguglaj i ne samo ti nego i ostali prije nego li pises ove gluposti a sad cu ti usta zacepiti sa ovom njegovom izjavom poslije sastanka sa ćirom da dodje u repku. “I've played for Canada for a long time. There's no decision, I don't want to switch... but there is a state of uncertainty with Canada soccer (next coach, etc). Get things in place and I'm happy to stay with Canada, that's where I see my future... I've been approached by Bosnia. There were talks... but I have no intention on playing for Bosnia.” Zadnja njegova recenica potkrepljuje moj prvi post buraz, šuft je to klasicni vjeruj mi.
Opijum
De hajmo bit realni, svi oni koji nisu rodjeni ovdje poput Pjanica recimo, da im je bolja opcija bila u njegovom slucaju Luxemburg, ne bi ni dosao kod nas. Da igra za luxemburg kad moze za bosnu, jesil realan ti, cuj luxemburg? Njemu je nasa reprezentacija donijela u njegovoj karijeri pet puta vise nego on sam nama. Ne moze Spahic igrat za hrvatsku ni u svojim snovina jer nije bio dovoljno kvalitetan igrac za njih, a da mu se kojim slucajem otvorilo da igra za njih vrlo rado bi to uradio. Kazem vam ljudi da svim igracima reprezentacija dize cijenu i otvara se mogucnost za bolji transfer pa tako su i oni birali najbolje za njih u datim momentima.
Mele
Pjanic je sa 2 godine dosao u Luksemburg, rodjen je u BiH..
PunjenaPaptrika
Pjanić je mogao i za Francusku da igra. Ali pljuj momak, samo pljuj.
HarisADP
Joj opijum kolko si ti lik glup, da Bog sacuva. Pojave se dva mala ****na sveda kojima se **** za bosnom i ti mislis da je svwk ko oni. Fakat si glup. Ovo su nove generacije ciji roditelji nisu u ratu otisli ko izbjeglce tako da nemaju tu bol u sebi koju su prenijeli djeci. Razlika je ogromna kad odes ko izbjeglica pa se pretucas, a ne kao roditelji od ovih mladih sad osli na gotovo ko begovi.
Opijum
@PunjenaPaptrika jest mogao je jedino Sebe na pesu napraviti u francuskoj reprezentaciji i tako zaigrat za njih. ;)
Opijum
@HarisADP hvala na uvredi. :)
Nele.
On se i ranije bunio kad ne brani, ocekivano, supacki.
JointUnion87
Sehic je stvarno beton na golu. Lik je sinoc imao tri izvanredne odbrane Jbg., tako je kako je.
SeoRusilac
Penali protiv Irske truba nije ni stranu nijednom pogodio
Keno
@JointUnion87 al fakat, ne kuzim kako lik igra u onako slaboj ekipi. Seha treba da igra CL
JointUnion87
@SeoRusilac Da, i? Nisu ni vježbali. Lik je izvanredan linijski golman. Kad to pokažeš protiv Italije i Holandije, onda si jednostavno dobar. A za poraz protiv Sjeverne Irske najmanje od svih je on kriv.
SeoRusilac
Činjenica je da je mogao odbraniti jedan penal
Bakac
Sta sad po tome se gleda ko STRANU pogodi..pa pogodis i opet primis...trebaju igraci da zabiju
Opijum
SeoRusilac
Čudna smo mi repka
user1578759411
Imamo Šeharčinu ?
AmarBolan
Ehh, sta je sad bilo, susu mu jeb*em.
BlueBoys
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.