Begović: Znamo da oni dolaze po pobjedu

Zmajevi se spremaju za meč na Grbavici

Begović: Znamo da oni dolaze po pobjedu

S. Mlaćo

Način i stil igre Sjeverne Irske sigurno je dobro poznat reprezentativnom golmanu Asmiru Begoviću.

On smatra da je njihov najveći kvalitet kolektivna igra a ne pojedinac. Najavio je meč koji se igra za dva dana.

"Svi očekujemo tešku utakmicu, znamo da je veoma bitna za nas, najbitnija ovo zadnje vrijeme. Spremamo se odavno za nju, moramo odigrati kako treba. Znamo da se oni bore do kraja, imaju borbenost, kolektivnu odbranu i to im je uvijek prednost", kazao je Begović.

"Moramo imati kontrolu u utakmici, borbu, te vjerujem da će se naš kvalitet vidjeti. Igrao sam dosta protiv njihovih igrača, nemaju pojedinaca koje cijeli svijet zna. Opasni su, a snaga im je kolektivna borba. Znamo da će dat sve od sebe, bitna im je utakmica i dolaze po pobjedu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Meč se igra u četvrtak na Grbavici.

Top Komentari

Hakkinen
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je iznad SVIH i svakog pojedinca . Zato ako mene ko pita ( a ne pita jer sam niko i ništa u nogometu/ fudbalu) nije važno iz kojeg gluba dolazio igrač i kako mu je ime i prezime. Želim da vjerujem u Dušana Bajevića da će igrati samo najspremniji u ovom trenutku. Sretno moja Bosno i naravno Hercegovino.
4 4
Mele
Ma ne Bega, salis se. oni dolaze samo da vide nasu lijepu i seher, kakva pobjeda, oni su se vec predali unaprijed..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi