Konačno se upoznali

Jusuf Nurkić poklonio dres Dini Merlinu, pa objavio stihove popularne pjesme

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić već neko vrijeme nalazi se u Bosni i Hercegovini gdje se odmara nakon duge sezone NBA lige.

Nurkić se u minuloj sezoni vratio na parket nakon teške povrede, te je bio odličan u dresu Portland Trail Blazersa.

Nakon što je sezona završena odlučio je doputovati u BiH gdje odmara u glavnom gradu naše zemlje. Prethodnih dana je objavio fotografije s Enisom Bešlagićem i Izetom Hajrovićem, a sada je "naletio" i na najveću muzički zvijezdu u regionu Dinu Merlina.

Poznato je da su Merlinove pjesme svirale u dvoranama kada na red dođe predstavljanje Nurkića, a sada je poznati bh. pjevač upoznao Nurkića i na poklon je dobio njegov dres.

Nurkić je na Facebooku objavio fotografiju s Merlinom uz poznate stihove iz pjesme "Sredinom" koja je za bh. košarkaša jedna od najdražih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.