Jusuf Nurkić donirao 125 tona hrane

Sjajan potez bh. centra

Jusuf Nurkić donirao 125 tona hrane

M. Šljivak

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić napravio je veliki potez.

Zvijezda Portland Trail Blazersa je humanitarnoj organizaciji Pomozi.ba donirao 125 tona hrane za ugrožene.

"Juka nam je donirao 125 tona hrane, što je uveliko olakšalo našu misiju, a to je da dođemo do konačne cifre od 500 tona hrane koju ćemo podijeliti tokom ovog mjeseca ljudima u potrebi širom BiH. Jusuf je inače neko ko je zadnjih godina u mnogo navrata pomagao razne humanitarne akcije, a svaki put bio je izričit da se ne smije znati da je on donator", naveli su iz Pomozi.ba.

Ova organizacija je zahvalna bh. košarkašu na ovom humanitarnom činu i ovo je svakako velika stvar koju je napravio najbolji igrač iz naše zemlje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi