Nurkić je od najvećeg emotivca kojeg znate veći, a to je dokazao nekoliko sati pred važan meč

Bh. as ne zaboravlja braće i sestre

Nurkić je od najvećeg emotivca kojeg znate veći, a to je dokazao nekoliko sati pred važan meč

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić vrlo je osjećajan što je potvrdio još jednom. 

On se oglasio odmah nakon što je čuo za vijesti o snažnoj eksploziji koja je danas uzdrmala libansku prijestolnicu Bejrut.

Ekspolzija je prouzrokovala najmanje 10 mrtvih i oko stotinu povrijeđenih građana, a dogodila se u lučkom dijelu grada gdje su se nalazila skladišta s eksplozivom.

Kada je čuo za to odmah se preko Twittera oglasio Nurkić.

"Moje molitve su s libanskim braćama i sestrama", napisao je Nurkić uz nekoliko hadstagova.

Inače, naš Nurk u noći između utorka i srijede po našem vremenu, odnosno večeras po američkom, igra novi meč NBA lige i to protiv Houston Rocketsa.

Sigurni smo da će i u toku meča njegove misli jednim dijelom biti uz nedužne ljude koji su danas stradali jer je Nurkić jedna vrlo osjećajna osoba...

Top Komentari

LOLLOL
Joj naslova u ok
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi