Foto - EPA

Izuzetan odnos sa legendama Reala

Fotografije su uvijek govorile više od riječi i Kylian Mbappe ne mora više ništa poricati

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe odveo je Francusku do pobjede u utakmici protiv Hrvatske na Maksimiru.

Čudesni napadač PSG-a zabio je gol za 1:2 i trijumf svoje selekcije, a pažnju španskih medija privukla je situacija na kraju utakmice.

Mbappe je prišao Luki Modriću, srdačno se pozdravio sa njim, a zatim su na društvenim mrežama iskazali veliko poštovanje.

S obzirom na to da je i prije nekoliko dana imao srdačan odnos i sa još jednom, doduše bivšom legendom Real Madrida, Cristianom Ronaldom, španski mediji su uvjereni kako je ovo jasan znak da se Mbappe priprema za transfer.

Kraljevi silno žele dovesti Mbappe. U akciju njegovog dovođenja navodno će krenuti narednog ljeta i neće biti nikakvo iznenađenje ako 21-godišnja zvijezda obuče dres Reala u ljeto naredne godine.

Međutim, tamo ga po svemu sudeći neće dočekati Modrić. Hrvatskom veznjaku ističe ugovor i za sada nema nikakvih naznaka da će ga produžiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon svega Mbappe ne mora više ništa poricati vezano za Real Madrid. Očigledna je želja da igra za ovaj tim, a on ju je prenio preko legendi ovog tima.

Ostaje nam da vidimo hoće li mu se san i ispuniti....

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.