Ništa od odlaska: Ramos potpisuje novi ugovor sa Real Madridom

Sve je dogovoreno

Ništa od odlaska: Ramos potpisuje novi ugovor sa Real Madridom

Esmer Oštraković

Italijanski mediji danas su prenijeli informacije kako Juventus samo čeka da se Ramos u narednom prijelaznom roku priključi njihovoj ekipi.

Naime, oni su rekli kako je dogovor postignut, ali od toga nema ništa, tako barem tvrdi španska Marca.

Novinari Marce su ubijeđeni kako je sve dogovoreno između Real Madrida i Sergija Ramosa, te da će novi ugovor biti potpisan ubrzo.

"Sergio Ramos ubrzo će potpisati novi ugovor sa Real Madridom i to nije ništa novo. Nikakvi problemi ne postoje. on želi da igra za Real Madrid i Florentino Perez ga želi u timu", stoji u njihovoj objavi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Sergio Ramos je stigao u Real Madrid na ljeto 2005. godine iz Seville, ali bi nakon 16 godina mogao napustiti Santiago Bernabeu. Samo novinarske patke izbacuju..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti