Susret Ronalda i Mbappea je bio zaista nešto posebno!

Na poluvremenu utakmice

Susret Ronalda i Mbappea je bio zaista nešto posebno!

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je već duže od decenije za mnoge najbolji igrač svijeta, dok za Kyliana Mbappe najbolji dani karijere tek dolaze. 

Mbappe se u prošlosti kao dječak divio Ronaldu, a sada ima priliku da igra protiv sjajnog Portugalca. Tako je bilo i sinoć na meču Francuska - Portugal.

"On je moj heroj iz djetinjstva i bilo je prelijepo sresti ga u trening kampu Valdebebas", rekao je Mbappe prije tri godine za Marcu.

U međuvremenu Mbappe je postao svjetski superstar, bio je i prvak svijeta s Francuskom, ali daleko od toga da se prestao diviti Ronaldu.

S druge strane i Ronaldo je pokazao da izuzetno poštuje mlađe od sebe. Pokazao je to i sinoć uoči početka drugog poluvremena.

Portugalski as je prišao 15-ak godina mlađem Francuzu, vjerovatno mu je ispričao neki vic, a Mbappe se poput dječaka počeo smijati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

[twitter]https://twitter.com/totalcristiano/status/1315380381856796673[/twitter]

Nažalost po fudbalske sladokusce niti jedan od njih dvojice nije zasijao u punom sjaju jer je utakmica Francuska - Portugal završena bez golova.

Top Komentari

DylanDog
Ma ja... O Husi i Hasi...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi