Nova posudba za mladog golmana Dinama

Dinko Horkaš iz Mostara proslijeđen u Varaždin

HŠK Zrinjski vratio je Dinka Horkaša zagrebačkom Dinamu prije isteka dogovorene posudbe, a hrvatski prvak mladog vratara odmah je proslijedio dalje.

Horkaš će tako na posudbu do kraja sezone u člana HNL-a NK Varaždin. Njegova posudba u Zrinjskom izgubila je smisao onog trenutka kada se među vratnicama ustalio Ivan Brkić, pa za 21-godišnjeg vratara više nije bilo mjesta. Varaždin je nedavno doveo još jednog igrača iz Premijer lige, bivšeg igrača Radnika i Veleža Demira Pecu.

Od odlaska Dinka Horkaša Antonio Soldo se opet vratio u rotaciju, a zasada nije poznato hoće li Zrinjski dovoditi novog golmana jer je već neko vrijeme aktualna priča oko odlaska Ivana Brkića u Hajduk gdje bi ga želio dovesti njegov bivši trener Hari Vukas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.