Bivši trener Širokog napušta Dinamo

Goce Sedloski nije više trener rezervne momčadi hrvatskog prvaka

Bivši trener Širokog napušta Dinamo

Zagrebački GNK Dinamo priopćenjem je obavijestio javnost kako Goce Sedloski više nije trener rezervne momčadi hrvatskog prvaka.

"Ovim putem obavještavamo javnost kako su GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba. U priopćenju se navodi kako je tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je nažalost spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo. Sedloski i Dinamo su zajednički procijenili kako je u takvoj situaciji, obzirom na velik broj utakmica koje predstoje, sporazumni rastanak najbolje rješenje. Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo" -  priopćio je hrvatski prvak.

Goce Sedloski je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Pobedu iz Prilepa, Hajduk Split, Sheffield Wednesday, Dinamo Zagreb, japanski klub Vegalta Sendai, turski Diyarbakırspor i austrijski Mattersburg. Za nacionalnu vrstu Sjeverne Makedonije upisao je ravno 100 nastupa, uz osam postignutih golova. Kao sportski direktor i glavni trener vodio je Vardar iz Skoplja, a kao trener Rigu i Široki Brijeg. Sedloski je u Dinamo prešao na upražnjeno mjesto trenera druge momčadi nakon što je Igor Jovičević preuzeo prvu ekipu Dinama, kao nasljednik Nenada Bjelice.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Jadan cojk jbt koje maltretiranje !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi