Nakon poraza od Getafea

Koeman se požalio: Taj igrač mi je pokazao nepoštovanje, vrijeđao me

Edmir Škorić

Trener Barcelone bio je izuzetno nezadovoljan ponašanjem Allana Nyome.

Barcelona je jučer poražena kod Getafea s 1:0, a nizozemski stručnjak tvrdi da je bio vrijeđan od strane jednog domaćeg nogometaša.

"Rekao sam treneru Getafea Joseu Bordalasu da mi je njegov broj 12 pokazao nepoštovanje, dva-tri puta mi je rekao takve gadne stvari da to neću ponoviti. Uvrijedio me", rekao je Koeman, dodavši:

"Rekao sam Bordalasu da mora razgovarati sa svojim igračem jer ne možemo tolerirati takvo ponašanje u modernom nogometu".

Getafe je prvi put od novembra 2011. godine slavio u ligi protiv Barcelone. Od tada su se satala dva tima još 16 puta, no do jučer Getafe nije znao za pobjedu nad Barcelonom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.