Samo trojica igača Barcelone se ne protive smanjenju plate!

Nisu potpisali dokument

Samo trojica igača Barcelone se ne protive smanjenju plate!

A. Čaušević

Tri dana nakon što je RAC 1 objavio vijest da su prvotimci Barcelone poslali dokument u kojem su iskazali nezadovoljstvo zbog najavljenog smanjenja plate stižu nove informacije iz Katalonije.

Mundo Deportivo izvještava da samo trojica igrača su pristali na smanjenje plate. Riječ je o Marcu Andre Ter Stegenu, Frenkiju De Jongu i Clemantu Lengletu.

Svjesni teške situacije u klubu izazvane pandemijom koronavirusa odličili su da se izdvoje od ostatka ekipe i daju podršku klupskom rukovodstvu.

Uprava je odlučila da igračima smanji plate za 30 % nakon što je u prošloj sezoni prihod pao za 203 miliona eura zbog pandemije koronavirusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Klupsko rukovodstvo namjerava naknadno isplatiti umanjeni iznos plata kada se situacija normalizuje, međutim većina igrača je protiv tog prijedloga.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ma daj, pa naslov ti govori jedno, a tekst sasvim nesto drugo. Jesi ti procitao i razumio sam sebe , sta si mislio reci sa ovim. Ne protive se, a dole nisa za smanjenje plate. ...Mundo Deportivo izvještava da samo trojica igrača nisu pristali na smanjenje plate.
11 0
Samo_nebo_je_granica
Jesu li sad ova trojica za smanjenje ili nisu... Sam sebe si zbunionsa ovim tekstom moj novinaru...stanje u novinarstvu kao i u cijeloj drzavi...sve nam je doslovno u kurcu...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi