Dobio je životnu lekciju: Getafeova "zvijer" naučila pameti golobradog Fatija

Naletio na zid

Dobio je životnu lekciju: Getafeova "zvijer" naučila pameti golobradog Fatija

A. Čaušević

Barcelona se nije proslavila u predgrađu Madrida. Getafe je pobijedio Katalonce s 1:0 i tako favorizovanim gostima nanio prvi ovosezonski poraz.

Barcelona je u drugom poluvremenu tražila penal nakon duela Nyoma i Ansu Fatija u kaznenom prostoru, ali sudija Soto Grado nije ništa svirao.

Golobradi Barcin tinejdžer je naletio na zid nakon što je Nyom pročitao njegov plan te je ostao ležati na terenu držeći se za lice kao da je pogođen snajperom.

To je iznerviralo Nyoma koji je prišao Fatiju i održao mu lekciju da neko ko tek treba postati punoljetan nema potrebu da tako simulira.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imaš 18 godina i tako padaš? 18 godina!", galamio je Nyom na nadolazeću zvijezdu, dok je Fati gledao u drugom smjeru i ništa nije odgovarao.

Inače, Nyom je na kraju meča završio sa žutim kartonom. Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nije ulazio u igru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
PA Taki su skoro svi glumci u barci alba lessi David villa dok je bio Suarez I bilo ih je jos
13 5
saju701
Ovaj je u svakim duelu isao laktovima u glavu i da je bio normalan sudija dobio bi crveni ali to bi bilo da je Getafe igrao protiv Reala.
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi