Očito se ne smije smijati nakon poraza

Navijači Arsenala bijesni na Aubameyanga: Jedan detalj nakon meča ih izbacio iz takta

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala poraženi su jučer na gostovanju kod Manchester Cityja sa minimalnih 1:0.

City je uspio da dođe do pobjede protiv Topnika, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 23. minuti kada je jedini gol na utakmici postigao Raheem Sterling.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Pierre-Emerick Aubameyang koji je bio na udaru kritika navijača Arsenala kojima je zasmetao jedan detalj nakon što je meč završen.

Naime, Aubameyang je stao da se pozdravi s Gundoganom s kojim je igrao nekada u Dortmundu. No, ono što je navijačima zasmetalo jeste činjenica da se smijao i šalio i očito nije to smio da radi tako javno nakon poraza od rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.