Arteta razočaran suđenjem na Etihadu: "Trebaju im samo dvije sekunde..."

Smatra da je Arsenal oštećen

Arteta razočaran suđenjem na Etihadu: "Trebaju im samo dvije sekunde..."

Admin Čaušević

Arsenal je upisao sedmi uzastopni ligaški poraz u duelima s Manchester Cityjem, sada su Građani slavili s 1:0. 

Mikel Arteta je poslije utakmice bio razočaran zbog pojedinih sudijskih odluka, posebice one iz finiša prvog poluvremena poslije duela Kylea Walkera i Gabreila Magalhaesa.

"Pogledao sam situacija s nedosuđenim penalom. Samo tražim od sudija da pogledaju snimak jer mislim d to nisu uradili", kazao je španski trener.

"Potrebene su im svega dvije sekunde da sviraju te da pogledaju. Razočaran sam zbog ove situacije", dodao je šef stručnog štaba Topnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arteta s druge strane nije bio nezadovoljan igrom koliko neiskorištenim prilikama.

"Imali smo tri li četiri velike šanse koje smo trebali završiti. Tako to treba raditi u protivničkom kaznenom prostoru", kazao je Španac.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Trener truba,bolje da igra prvenstva dzepnog bilijara!
2 4
adis_D11
Šta je sa Kolasincem? Nije bio ni na klupi.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi