Foto - EPA

Španci se 'upalili' zbog Mullerovih riječi na terenu

Midhat Šljivak

Bayern je fantastično krenuo u odbranu naslova u Ligi prvaka.

Bavarci su sinoć na Allianz Areni deklasirali Atletico Madrid sa 4:0 i tako su samo još jednom potvrdili da će i ove sezone biti kandidat za titulu.

Međutim, pažnju španskih medija u ovom susretu je privukao Thomas Muller. Njegova reakcija nakon što je dobio žuti karton u duelu sa Kieranom Trippierom ih je poprilično 'upalila'.

On je igrače Atletica navodno nazvao najvećim nasilnicima u svijetu fudbala i to dok je protestvovao kod sudije Michaela Olivera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Šta je ovo? Nemoguće. Igramo protiv najvećih nasilnika u svijetu fudbala i ti mi daješ žuti za ovakav prekršaj", navodno je rekao Muller.

Ove riječi su naravno uvrijedile Špance. Mediji u ovoj zemlji dosta pišu o tome i Muller sigurno nije omiljena ličnost kod navijača i igrača Atletica nakon ovoga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.