Nesuglasice ostaju na terenu

Krunić fotografijom na Instagramu pokazao u kakvom odnosu je s Ibrahimovićem

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana večeras igraju u gostima protiv Celtica meč prvog kola grupne faze Evropske lige.

Rossoneri su u odličnom raspoloženju doputovali u Glasgow nakon što su za vikend slavili u velikom gradskom derbiju protiv Milana sa 2:1.

Taj meč obilježio je Zlatan Ibrahimović koji je zabio oba gola. No, zanimljiv detalj desio se nakon utakmice kada je Ibrahimović imao kratku raspravu s bh. reprezentativcem Radetom Krunićem.

Ibra mu je rekao da je u jednoj situaciju trebao pasti jer bi bio siguran penal za Milan, ali je bh. fudbaler samo odmahnuo rukama i nije htio da se raspravlja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nakon toga mnogi su počeli špekulisati kakav je njihov odnos i da li je bilo neke rasprave u svlačionici. No, jasno je da je sve to ostalo na terenu, a Krunić je to pokazao fotografijom na Instagramu pred meč protiv Celtica koja pokazuje da je između njega i Ibre sve u najboljem redu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.