8

Komentari (8)

mehamda
Vidim i ne gleda te lik
Svojprisebi
Hakkinen
Ne nasjeda niko na tvoje provokacije hahaha. A zašto srbende papče? To su naši sunarodnjaci , pravoslavci Bosne i Hercegovine. Koliko se blamiraš i samo ti dislajkovi pokazuju. Eeee moj turčine iz okoline Tuzle što si se ispalio vani. p.s. tako ti nazivaš građane BiH koji su ne srbi. Ljubi te brat -:))))
Svojprisebi
@hakkinen to su tvoje lazi i izmisljotine jer nemas kapacitet da razumes drukcije. Nikad ja nisam nazvo ne srbe turcima nego one koji se pale i furaju na Osmanlije i na losa dela stonsu Osmanlije radile. Kao Musliman vernik trebas da osudis svaku nepravdu pa makar bila i protiv samog tebe. Tolko za to.
Sto se tice ekavice i ijekavice cirilice i latinice ja sam u svojoj skoli u Tuzli ucijo obadvoje. Pa mi je svejedno i mogu pisat i jedno i drugo kako mi je cejf
Mele
Zlatan pravoslavac, ha ha..Zlatan Ibrahimović je rođen 3. listopada 1981. godine u gradu Malmöu u Švedskoj. Iako švedskog državljanstva, bošnjačkog je i hrvatskog podrijetla. Zlatanov otac Šefik je Bošnjak, a njegova majka Jurka Gravić je Hrvatica. Šefik Ibrahimović je sedamdesetih odselio iz Bijeljine u Švedsku, gdje je upoznao Jurku koja ondje stigla iz Škabrnje. Zlatan je s dva brata i tri sestre odrastao u Rosengårdu.
Hakkinen
@Mele bravo drug nek si " zatucanku " napisao šta ga slijeduje.
Ni on sam jadan ne zna jeli " došo il je pošo" . Ubija se da sastavi rečenicu na ekavici a frajer iz Tuzle iz koje je naravno pobjegao.
I još ufuran lik piše o Osmanlijama Turcima Kuranu muslimanima.
Opterećen lik do bola.
I preporuka za @Svojprisebi * ljubičastobijalaboba * 2 ujutro i 3 na večer. Udarna doza -:)))
Turgut2
Abe kod muslimana ide akonti je otac musliman inda sini ti musliman nema nista id zene respektije se naravno ali ide ave prekonoca zato se inprezime uzi A od oca
Mele
Zlatana sam upoznao licno jos 2000 g, kao fudbaler je medju najboljima na svijetu, ponekad pretjeruje van terena sa izjavama, ali je Bosanceros ipak. Na vikipediji ovo sve pise.trba samo procitati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.