Otkriveno šta je Ibrahimović na bosanskom jeziku rekao Kruniću

Imao je zanimljiv prijedlog

Otkriveno šta je Ibrahimović na bosanskom jeziku rekao Kruniću

E. Škorić

Zlatan Ibrahimović nije zaboravio svoje korijene, a nakon derbija između Milana i Intera imao je savjete za bosanskohercegovačkog reprezentativca Radeta Krunića.

Ibrahimović je postigao oba gola za Rossonere u subotu na Giuseppe Meazzi u pobjedi Milana nad gradskim rivalom, a nakon meča na bosanskom jeziku je komunicirao s bh. veznjakom, koji je također odigrao dobar dio derbija.

"Padaj, padaj", rekao je navodno Ibrahimović Kruniću koji je u jednom trenutku mogao iznuditi penal, ali nije, kao što mu Ibra savjetuje, pao na zemlju.

Krunić mu je odgovorio sa: "Htio sam pasti", ali je na kraju u toj situaciji kada je mogao da izvuče penal, šutirao preko gola i imao je zaista dobru priliku da se i sam proslavi protiv Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

roki-rokic
Ako ova slika gestakulira na tu recenicu ,onda sam ja avion.Prije ce biti kako mu je furgas prigovorio ,a Krunic ga od****.
3 10
Penderinos
Zlatane kao igrač od primjera i legenda trebao bi se boriti protiv padavicara i simuliranja. A znao si govoriti da se igrači Chelsea ponašaju kao bebe jer su vršili pritisak na studiju kada si pri faulu nad Oscarom pocrvenio i u 35. Minuti ostavio ekipu na cjedilu. Sve se na kraju obije o glavu
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi