Prepoznajete li ga?

Sinoć je na tribinama bio zamaskiran, a da je bio na terenu sve bi bilo drugačije

A. Čaušević

Neki igrači jednostavno svojim prisustvom na terenu ekipi daju dimenziju više, bez obzira da li se radilo o defanzivcu, veznjaku ili ofanzivcu.

Sergio Ramos je već godinama vođa Real Madrida i s njim te bez njega popularni Kraljevi definitivno nisu isti tim što se moglo vidjeti i sinoć.

Sjajni štoper je propustio meč Lige prvaka protiv Shakhtara. Ukrajinci su slavili senzacionalno s 2:3, ali da je Ramos bio na terenu sigurno bi sve bilo drugačije.

Odbrana Reala se u prvom poluvremena činila amaterskom te se tada najbolje moglo primjetiti koliko zapravo Španac fali Los Blancosima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ramos je s tribina stadiona Alfredo Di Stefano u zamaskiranom izdanju pratio susret te će nakon sinoćnje predstave učiniti sve da se oporavi za El Clasico u subotu.

Inače, na posljednjih osam utakmica u Ligi prvaka na kojim Ramos nije igrao Real je izgubio čak sedam puta, ostvarena je samo jedna pobjeda i to protiv slabašnog Bruggea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.