Messi u centru pažnje: Barcelona provocira Real Madrid pred El Clasico

Pred subotnji okršaj

Messi u centru pažnje: Barcelona provocira Real Madrid pred El Clasico

E. Čaušević

Barcelona i Real Madrid u subotu igraju jedan od najvećih derbija svijeta u okviru sedmog kola La Lige.

Prvi ovosezonski El Clasico igra se od 16 sati na Camp Nou, ali je jasno da ovaj meč nema takav draž kao prethodnih sezona. No, okršaji Barce i Reala su uvijek spektakl i sigurno je da će tako biti i u subotu.

Prepucavanja na društvrenim mrežama oko ove utakmice već su počela između navijača ovih klubova, ali je sada i Barcelona odlučila da "pecne" kraljevski klub.

Oni su objavili fotografiju Lionela Messija s današnjeg treninga i poručili su jasno da je on kralj El Clasica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijačima Real Madrida se nije svidjela ova objava, a naravno mnogi su poručili da je Cristiano Ronaldo daleko bolji od Messija. No, Messi je zaista kralj ovog duela jer je zabio čak 26 golova u ovim mečevima što je daleko više od svih u historiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Kad vam kralj ode, bit ćete osramoćeni kao na nudističkoj plaži
5 4
Vienner
Hahhah kralj igra jos ovu sezonu al nema ga nigdje na vidiku kao prije par godina jedino iskoristi dosudjene penale haahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi