Ivanković će voditi tim i sutra na Otoci

Mario Ivanković: Olimpiku želim da se iščupa, ali tek poslije utakmice s nama

HŠK Zrinjski sutra čeka nova utakmica, ovaj put utakmica 12. kola m:tel Premijer lige protiv Olimpika na Otoci. 

Na press konferenciji uoči meča sa Sarajlijama govorio je privremeni trener prvog tima Mario Ivanković.

Mladen Žižović i ostatak njegovog stručnog stožera pozitivni su na koronavirus no svi se polako oporavljaju. Uoči susreta na Otoci Ivanković je rekao slijedeće:

“Olimpik je zadnji na ljestvici, što nije realan odraz njihove kvalitete, jer to je momčad koja posjeduje kvalitetu i koja se pojačala posljednjih par tjedana"- kazao je Ivanković i dodao:

"Treba im vremena da se uigraju pa otud lošiji rezultati. Ipak, realno, kvalitetniji smo od Olimpika i ne sumnjam da ćemo biti pravi. Zanimaju nas samo tri boda s kojima želimo dalje prema vrhu” -  kazao je Mario Ivanković pred ovu utakmicu.

Ivanković kaže da je u stalnoj komunikaciji sa Žižovićem i ostalim trenerima koji su u samoizolaciji zbog korone:

“Sa Žižom se čujem non stop, kao i ostalim trenerima. Svaki dan im ide sve bolje i nadam se da će što prije zdravlje biti dobro i da će izaći iz izolacije. Napravili smo šemu, sustav za praćenje, dosad je dobro funkcionirao pa se nadam da će i dalje tako” -  dodao je Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao trener mlađih kategorija Ivanković ima vrhunsku suradnju s Olimpikom, budući da je često u Sarajevu u Centru za edukaciju. Na tome im se zahvalio, ali im u subotu neće puno pomoći.

“Želim im da izađu iz njihove teške situacije, ali tek nakon ove utakmice. Čeka nas protivnik koji se mora vaditi, vjerojatno i težak teren, ali uvjeren sam da ćemo pokazati kvalitetu. Digli smo formu, realizacija se popravila i polako se priključujemo samom vrhu”, zaključio je Ivanković. Momčad će za subotu morati slagati bez Slobodana Jakovljevića koji ima tri žuta kartona. Utakmica na Otoci počinje u 14 i 30 u subotu, ali TV prenosa neće biti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.