Bajraktarević o duelu sa Zrinjskim: Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo

Da li Vukovi mogu napraviti iznenađenje?

Bajraktarević o duelu sa Zrinjskim: Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo

S. Mlaćo

FK Olimpik će u okviru 12. kola m:tel Premijer lige BiH dočekati ekipu HŠK Zrinjski iz Mostara.

Semir Bajraktarević, veznjak Olimpika, smatra da su on i njegovi saigrači svjesni cjelokupne situacije u kojoj se nalaze. Upravo je Bajraktarević govorio uoči duela sa Mostarcima.

Prije svega, kakva je situacija u vašem timu, imali ste prethodnu kompletnu sedmicu da se pripremite za narednu utakmicu?

“Što se tiče atmosfere u timu, mislim da je atmosfera dobra i da su igrači svjesni u kojoj se situaciji nalazimo. Pokušali smo kroz treninge neke stvari popraviti, svjesni smo grešaka i mislim da bi konačno trebali odigrati jednu pravu utakmicu bez previše grešaka. Ekipa posjeduje kvalitet, mi pokazujemo iz utakmice u utakmicu da nas niko nije nadigrao, ali gubimo bodove i olako primamo golove. To smo na treninzima pokušali da popravimo, pa ćemo vidjeti u subotu da li smo uspjeli u tome“.

Olimpiku u goste dolazi Zrinjski. Svi vidimo da su dodatno podigli formu u posljednje vrijeme, kakva su vaša očekivanja?

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

WŠta reći o ekipi Zrinjskog koja ima i glavu i rep. Imaju kvalitetne igrače, i sigurno da nama neće biti nimalo lagano. Dolaze nam u, za nas, jako nezgodnom trenutku. Međutim, mi se moramo boriti, dati svoj maksimum, pa ćemo vidjeti šta ćemo napraviti u konačnici“.

Susret na Otoci igra su od 14:30 sati, a trener domaćeg tima Esad Selimović neće moći računati na kartonirane Adnana Osmanovića i Armina Imamovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi