Foto - EPA

Samo bod za Staru damu

Novo razočarenje u Torinu: Verona otkinula bodove Juventusu

Midhat Šljivak

Juventus i Verona remizirali su (1:1) u utakmici petog kola italijanske Serije A.

Torinski tim ne blista ove sezone. Iako su još uvijek bez poraza ekipa Andree Pirla ne blista i večeras su Veroni dopustili da im odnese bodove.

Gosti su otvoreno igrali u ovom meču. Imali su svoje šanse, ali Juventus je taj koji može da žali za šansama u prvom poluvremenu. Najbolju šansu imao je Cuadrado koji pogađa prečku, a gol Alvara Morate je poništen zbog ofsajda.

Na odmor se otišlo bez golova, a u 60. minuti šok za domaće. Andrea Favilli odmah po ulasku u igru zabija gol za prednost od 0:1.

Očekivano, Juventus nakon primljenog gola kreće žestoko. Stvarali su domaći šanse, a u 78. minuti dolaze do gola. Dejan Kuluševski zabija za 1:1.

Do kraja je Juve svim silama pokušava doći do pobjede. Međutim, do nje nisu došli i Verona kući odlazi sa bodom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 5. kolo:

Juventus - Verona 1:1

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.