Susret dvije legende

Kamera samo za dvojicu: Džeko i Ibra se nisu mogli izbjeći, pogledajte pozdrav sa San Sira

Admin Čaušević

Edin Džeko i Zlatan Ibrahimović su se u ponedjeljak navečer prvi put našli na suprotnim stranama. Mjesto susret je bio San Siro, jedan od najkultnijih svjetskih stadion. 

Utakmica Milana i Roma ponudila je vatromet golova. Na kraju je završeno 3:3. Rossoneri su vodili tri puta, a Giallorossi se uspješno vraćali.

Na utakmici sa šest golova bilo je nemoguće da mreže ne zatresu Džeko i Ibrahimović, rasni golgeteri koji spadaju u grupu najboljih napadača posljednje decenije.

O susretu Dijamanta i Ibre italijanski mediji su brujili danima, a i jedna od kamera na San Siru bila je rezervisana samo za njih dvojicu.

Režiser je uspio uhvatiti susret njih dvojice na terenu San Sira. Ibra je pružio Džeki ruku, a kapiten bh. reprezentacije ga je potapšao po grudima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na videu se mogu vidjeti i reakcija Džeke na gol Ibrahimovića, ali i reakcija Šveđanina bh. korijena kada je Sarajlija zatresao mrežu Rossonera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.