FOTO: FC Barcelona

Procurili detalji razgovora

Scena koja Bosance i Hercegovce čini ponosnim: Messi ispituje, Pjanić objašnjava

A. Čaušević

Miralem Pjanić je svjetska zvijezda i svi Bosanci i Hercegovci trebaju biti ponosni što imaju igrača s takvom reputacijom u svijetu fudbala.

Pjanić je četiri godine nosio dres Juventusa, dvije sezone je bio saigrač i Cristiana Ronalda, a od prije nekoliko mjeseci dijeli svlačionicu s Lionelom Messijem.

Bh. reprezentativac se jučer vratio u Torinu gdje ga večeras s Barcelonom očekuje meč drugog kola Lige prvaka protiv Juventusa.

Scena prilikom obilaska Allianz stadiuma na kojoj se Messi raspituje o nekim stvarima, a Pjanić mu objašnjava je zaintrigirala mnoge.

U razgovoru za Sky Sport odlični veznjak je otkrio šta je zapravo govorio za mnoge najboljem fudbaleru svih vremena.

"Objasnio sam mu situaciju ovdje. Govorio sam mu o klubu. Pričali smo i o drugim stvarima. Dobro ćemo pripremiti utakmicu i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu", kazao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"O klubu sam m u rekao sve najbolje moguće. Kazao sam mu da je i Juventus izgradio novi trening kampu. Pričali smo generalno o fudbalu, ali mu nisam rekao ništa posebno", dodao je Mire.

Inače, najbolje kvote za utakmicu Juventus - Barcelona nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.