Ivanković odabrao roster

Zrinjski na Grbavici sa 17-godišnjakom!

A. Čaušević

Zrinjski će u zaostalom meču 6. kola na stadionu Grbavica gostovati Željezničaru.

Plemiće će i u ovom meču s klope voditi Mario Ivanković pošto se šef stručnog štaba Mladen Žižović još uvijek nalazi u izolaciji.

Meč će zbog povrede propustiti Nemanja Bilbija, dok neće biti ni suspendovanog Ivana Brkića pa je Ivanković pozvao 17-godišnjeg golmana Anisa Sefu.

Za utakmicu će konkurisati sljedeći igrači: Soldo, Sefo, Bošković, Bašić, Ćorluka, Sahiti, Zlomislić, Kunić, Arežina, Ivančić, Barbarić, Stojkić, Todorović, Mašić, Bekić, Govedarica, Jakovljević, Enin, Filipović i Tičinović.

Susret u popularnoj Dolini ćupova počinje u 16.30. Najbolje kvote za utakmicu Željezničar - Zrinjski nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.