Iznenađujuće kvote za derbi Željezničara i Zrinjskog

Sastaju se sutra na Grbavici

Iznenađujuće kvote za derbi Željezničara i Zrinjskog

E. Čaušević

Veliki derbi Željezničara i Zrinjskog igra se sutra na Grbavici u okviru zaostalog meča šestog kola Premijer lige.

Meč Želje i Zrinjskog trebao se igrati prije nekoliko sedmica, ali je odgođen zbog nastupa naših klubova u Evropi. No, ova utakmica će biti odigrana sutra i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja.

Utakmice Željezničara i Zrinjskog su uvijek bile u centru pažnje, a jasno je da će tako biti i sutra na Grbavici.

Plavi su trenutn treći sa 22 boda i dva meča manje, dok je Zrinjski sedmi sa šest bodova manje i također dva meča manje u odnosu na većinu klubova. Utakmica se igra od 16:30 sati, a kvote na kladionici već su poznate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mnogi su iznenađeni kvotama za meč koje su inače dosta izjednačene kada se sastaju ovi klubovi. No, ovaj put kvota na pobjedu Plavih je dosta manja, dok je kvota na trijumf Zrinjskog sve iznenadila.

Kvote za utakmicu na Grbavici možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Koga može nešto iznenaditi kad je "željana" u pitanju. Pogledajte ko sudi utakmicu i svima ce biti sve jasno....! Dakle utakmica nije ni pocela, a "zeljana" ima igrača više...? Taman covjek pomisli, evo polako kvalitet dolazi na svoje, bolje sudjenje itd, kad ono plava hobotnica još uvjek jako aktivna u mutnim radnjama.
11 14
SonPen1946
Štimaljka porodice Osim u najavi!
5 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.