Screenshot

Premiership

Wolvesi pobijedili Crystal Palace, Milivojević isključen nakon brutalnog starta nad Moutinhom

Midhat Šljivak

Wolverhampton je  7. kolu Premiershipa pobijedio Crystal Palace sa 2:0.

Domaćin je pitanje pobjednika u ovom meču riješio u prvih pola sata igre. Poveli su u 18. minuti sjajnim golom Aita Nourija, da bi u 27. minuti Podence povećao prednost na 2:0.

I tu je sve stalo. Palace nije uspio da dođe do gola koji bi ih vratio u meč i Wolvesi su bez većih problema sačuvali stečenu prednost.

Meč je obilježio brutalan start Luke Milivojevića nad Joaom Moutinhom. Brutalno ga je udario po zglobu, a sudija Martin Atkinson mu je pokazao put u svlačionicu. OVDJE pogledajte start.

Na kraju je ostalo 2:0 za Wolvse koji skočili na treću poziciju sa 13 osvojenih bodova, dok je Palace deveti sa tri boda manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 7. kolo:

Wolves - C. Palace 2:0

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.