Dal Varešanović na treningu Bordo tima

Fotografija FK Sarajevo oduševila navijače: "Novo lice na današnjem treningu"

Edmir Škorić

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, objavio je na Instagramu fotografiju s današnjeg treninga na kojoj se nalazi Dal Varešanović, igrač koji je tek stigao u redove Bordo tima.

Podsjećamo da je bivši igrač Liverpoola potpisao na četiri godine sa Sarajevom, a po dolasku u novi tim je rekao:

"Znam mnogo o Fudbalskom klubu Sarajevo, dijete sam ovog kluba i presretan sam jer sam došao ovdje. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da se dobrim igrama nametnem šefu stručnog štaba. Jedva čekam prvi trening".

Varešanović je bez sumnje jedan od najvećih talenata bh. fudbala, u Sarajevu će imati sve uslove za dalji napredak, a vjerovatno i mnogo prostora za igru u seniorskom nivou.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.