Borcu u goste stiže Željezničar

Jagodić: I njihova granitna odbrana može popustiti

Adnan Beganović

Derbi 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjoj Luci će odigrati Borac i Željezničar.

Domaća ekipa, ukoliko želi ostati u bilo kakvoj borbi za titulu, protiv Željezničara mora slaviti.

Svaki drugi rezultat Borac bi udaljio od borbe za naslov, a vjerovatno su toga svjesni u banjolučkom klubu.

Respektuju goste, ali su uvjereni da će moći odgvoriti zahtjevnom zadatku. Trenera Borca Vladu Jagodića raduje to što su Plavi u posljednja tri susreta primili po pogodak.

"Siguran sam da imam grupu igrača koja će odgovoriti zadatku. Znamo šta Željezničar radi i kako igra. Ono što može veseliti je to i što pored malo primljenih golova, u posljednja tri meča su primali po gol. To znači da ta njihova odbrana granitna može i da popusti. Kući smo bili efikasni, očekujem da budemo u tom elementu", istakao je trener Borca Vlado Jagodić u najavi susreta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.