Određena su službena lica za 14. kolo

Derbi u Banja Luci

Određena su službena lica za 14. kolo

A. Čaušević

Posljednje kolo Premijer lige uoči odlaska na novembarsku reprezentativnu pauzu igrat će se za vikend i u ponedjeljak.

Kolo, 14. po redu, će u ponedjeljak zatvoriti Borac i Željezničar. Duel na Gradskom stadionu u Banja Luci će ujedno biti i derbi ove runde, a sudit će ga Frano Jelić iz Širokog Brijega. Počet će u 18 sati.

Drugi najzanimljiviji duel je Tuzla Citya i Sarajeva. Utakmicu na Tušnju koja se igra u nedjelju od 13 sati je dodijeljena Erminu Sivcu iz Zenice.

Hercegovački derbi na stadionu Rođeni između Veleža i Širokog Brijega sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke. Taj meč će se igrati od nedjelju od 15 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Antoni Bandić iz Gruda je delegiran za derbi začelja između Olimpika i Krupe. Susret Radnik - Zrinjski će suditi Admir Musić iz Sarajeva, dok će Zoran Grbić iz Prijedora dijeliti pravu na duelu Mladost - Sloboda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zamfir19_46
Meljo igra u ponedeljak i onaj bljak prica da je prvensto ne regularno.
8 3
LevoKrilo
Sva priča Vam je bez veze...Ko može zaustaviti Sarajevo da ne bude opet prvak? Samo se bez veze raspravljate...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi