Predsjednik kraljevskog kluba ima novi plan

Florentino Perez pravi nove Galaktikose: Pogledajte kako bi mogao izgledati sastav Real Madrida

Endin Čaušević

Španski mediji u posljednje vrijeme uveliko pišu o tome da Florentino Perez želi napraviti nove Galaktikose.

Početkom ovog stoljeća Real Madrid je imao nevjerovatan tim koji su, između ostalih, činili Zidane, Beckham, Ronaldo, Figo, Roberto Carlos, Raul... i oni su dobili naziv Galaktikosi.

Kraljevskom klubu u prethodnom periodu ne ide baš najbolje i jasno je da će morati napraviti određene promjene u ekipi. No, Marca piše da je Perez odlučio ponovo da napravi Galaktikose.

Perez želi da dovede u narednom periodu nekoliko pojačanja, a sigurno da se tu najviše ističu Kylian Mbappe i Erling Haaland. Ukoliko predsjednik Reala uspije u svojim planovima onda će Kraljevi imati zaista strašan tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već je poznato kako bi sve to moglo izgledati čak i od naredne sezone. Tu će ostati nekoliko iskusnijih igrača poput Ramosa, Kroosa i Casemira, ali jasno je da je napad ono što oduševljava navijače Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.