El Confidencial otkrio

Zidane otjerao sjajnog igrača jer se posvađao s njegovim sinom

Admin Čaušević

Zinedine Zidane već neko vrijeme vrlo dobro vodi ekipu Real Madrida, a tokom prošlosti imao je problema s nekim igračima u svlačionici.

Kada je Real ljetos prodao Sergija Reguillona Tottenhamu za 30 miliona taj transfer je iznenadio mnoge jer se radi o zaista odličnom lijevom beku.

El Confiencial je u današnjem izdanju otkrio da se u pozadini transfera krije Reguilonova svađa sa Zidaneovim sinom Lucom.

Reguilon je stao na crtu Luci kada bili saigrači u mladom timu Reala u sezoni 2018/19 nakon čega je Španac praktično sebi zatvorio vrata prvog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prvo je bio na posudbi u Logronesu, zatim je prošle sezone odlično igrao u Sevilli, ali Zidane nije želio da ga zadrži te ga je prodao Tottenhamu.

U međuvremenu i Luca je napustio Real te trenutno brani za ekipu Raya Vallecana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.