Foto - Jake Paul / Instagram

Spreman da se potuče

YouTuber izaziva Conora McGregora i Jorgea Masvidala na meč

Midhat Šljivak

Poznata YouTube zvijezda Jake Paul izrazio je želju za borbu sa UFC zvijezdama Conorom McGregorom i Jorgeom Masvidalom.

Ovaj 23-godišnjak je nedavno imao boks meč protiv drugog kolege sa ove video platforme i sada ima želju da se bori sa poznatim UFC borcima.

"Želim dokazati ljudima da sam zaista bokser sa istinskim vještinama i neko ko koga bi se ljudi trebali plašiti. Imam udaračku moć, opasan sam i želim imati borbe kako bih to dokazao", rekao je on i zatim je proozvao brojne borce.

"Želim se boriti sa najvećim imenima u sportu. Želim Bena Askrena, Masvidala, bilo koga, samo ih dovedite u ring. Isto tako želim Conora McGregora i svakog ko želi ući u ring sa mnom. Želim ih pobijediti", rekao je Paul.

Želje su jedno, a mogućnosti su drugo i očigledno da ovaj momak još nije osjetio šta su pravi udarci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.