Nikad spremniji: Čudesna fotografija iz teretane Conora McGregora

Izgleda odlično

Nikad spremniji: Čudesna fotografija iz teretane Conora McGregora

E. Čaušević

Conor McGregor je prije nekoliko mjeseci objavio kraj karijere, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Irski borac ponovo je spreman da se vrati u oktagon, te vrijedno trenira i najavio je da stiže po pojas Khabiba Nurmagomedova. Conor želi ponovo da postane prvak lake kategorije, a u januaru bi se trebao boriti protiv Dustina Poiriera.

Conor već duže vremena trenira punom parom i čini se da je spremniji nego ikad. Irac je objavio fotografiju iz teretane koja je oduševila njegove fanove jer se vidi da je zaista prava zvijer.

On je čak pokušao da prozove Khabiba kako bi još jednom ušli u oktagon, ali to će se teško desiti nakon što je Dagestanac dao riječ svojoj majci da se više neće boriti.

Image

Top Komentari

doledolovski
Covjek na svakoj slici ovako izgleda,nikakve promjene,jedino mozda u glavi...
3 0
user1583752673
Samo se osisao na celavo nidje veze naslov!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi