Conor McGregor ponovo tvrdi da ima 'odgovor' za Khabiba
Foto - Screenshot

Irac uvjeren

Conor McGregor ponovo tvrdi da ima 'odgovor' za Khabiba

M. Šljivak

Conor McGregor je prije nešto više od dvije godine deklasiran od Khabiba Nurmagomedova.

Ircu je 'skočila na nos' sva priča i uvrede prema Dagestancu prije meča, jer ga je ovaj doslovno razbio i McGregor je tapkao u četvrtoj rundi.

Dugo se pričalo da bi moglo doći do revanša. Ipak, Khabib nije želio ni da priča o novom meču sa irskom zvijezdom jer revanš nije zaslužio, a s obzirom na to da se Khabib povukao McGregor će ostati bez prilike za osvetu.

Iako ga je Khabib uništio na parteru Conor sada tvrdi da ima odgovor na Khabibov grappling.

"Fenomenalan grappler, trenutno najbolji u sportu u tom segmentu. Ipak, imam odgovor na to i oni to dobro znaju", poručio je Conor.

Conor važi za borca koji je jedan od najbolji u udaračkom dijelu, ali teško je vjerovati da bi išta mogao na parteru napraviti protiv čudesnog Dagestanca.

Top Komentari

Adnan1983
Connor je bolji i kompletniji borac i definitivno će se revanš održati možda već i krajem 2021
2 20
Zoilomas
Trebalo mu 2 godina da dodje do nekog odgovora, a nije jos ni sebe naso
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi