Meč po njemu nije trebao biti odigran u subotu

Solskjaer: Sve je bilo namješteno da padnemo!

Samir Mlaćo

Manchester United je jučer slavio kod Evertona 3:1.

Bio je to težak ispit za Crvene đavole, ali su ga uspješno preskočili.

Nakon neugodnog poraza u Evropa ligi u Turskoj, United je došao umoran i potrošen, a Ole Gunnar Solskjaer ističe da je rukovodstvo lige sve namjestilo da njegov tim izgubi.

“Vrijeme utakmice je bilo namješteno da mi padnemo. Mi smo igrali u Turskoj, imali smo mnogo utakmica ove sezone, tek u četvrtak ujutro smo stigli kući, a odmah subotu igrali. To je katastrofa“, kazao je Norvežanin.

Ističe da je njegov klub tražio promjenu terminu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Igrači nisu roboti, ljudska su bića. Zar je bio problem da igramo u nedjelju? U svim klubovima imamo mnogo povreda, ali niko ne mari za to“, dodao je Solskjaer.

Man. United je trenutno na 14. mjestu Premier lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.