Oproštaj za Solskjaera? Poznati sastavi Evertona i Manchester Uniteda

Derbi na Goodisonu

Oproštaj za Solskjaera? Poznati sastavi Evertona i Manchester Uniteda

E. Čaušević

Derbi osmog kola engleskog Premiershipa danas na Goodisonu igraju Everton i Manchester United.

Everton i Manchester United otvaraju današnji program na Otoku i sigurno je da nas očekuje jako zanimljiv meč. Everton želi da prekine seriju od dva uzastopna poraza, dok o krizi Crvenih đavola ne treba previše trošiti riječi.

Crveni đavoli nalaze se na tek 15. mjestu i mnogi vjeruju da će ovo biti oproštajna utakmica za Ole Gunnara Solskjaera na klupi Uniteda.

Meč na Goodisonu igra se od 13:30 sati, a Ancelotti i Solskjaer već su saopštili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton: Pickford, Coleman, Holgate, Keane, Digne, Doucoure, Allan, Sigurdsson, Bernard, Rodriguez, Calvert-Lewin.

Manchester United: De Gea, Shaw, Maguire, Lindelof, Wan-Bissaka, McTominay, Fred, Mata, Bruno Fernandes, Rashford, Martial.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hakkinen
Na žalost Manu će popusiti foru i protiv Everona sigurno osim ako se ne prubude iz dubokog sna. Nije MU zaslužio ovakav pad ali.... danas svi igraju lopte i nikog ne možeš podcijeniti.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi