Da li je ovo "poklon" koji se mora iskoristiti?

Kvota na pobjedu Nizozemske protiv BiH je mnoge ostavila bez teksta

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u gostima protiv Nizozemske meč petog kola Lige nacija.

Zmajevi su prošlog mjeseca remizirali u Zenici protiv Nizozemske (0:0) što je za mnoge bilo iznenađenje. No, jasno je da nas sutra očekuje teško gostovanje pogotovo nakon neočekivanog poraza od Irana.

Jasno je da atmosfera u našem timu nakon poraza od Irana nije baš najbolja, a u Nizozemsku putujemo itekako oslabljeni.

Utakmica protiv Nizozemske igra se sutra od 18 sat, a već su poznate i kvote za ovaj okršaj. Jasno je da je domaća selekcija izraziti favorit za pobjedu, a kvote na kladionicama to jasno pokazuju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

No, mnogi su očekivali i manju kvotu na pobjedu Nizozemske i trenutna situacija je dosta iznenađujuća. Ipak, što se našeg tima tiče jasno je da smo u podređenom položaju, a kvota na pobjedu Zmajeva iznosi čak 8.50.

Kvote za sutrašnju utakmicu između Nizozemske i BiH možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.