De Boeru još jedan otkaz pred meč sa BiH
Foto - EPA

Nema dodatnih poziva

De Boeru još jedan otkaz pred meč sa BiH

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Nizozemske Frank de Boer suočio se sa još jednim otkazom pred meč protiv Bosne i Hercegovine.

U susretu protiv Zmajeva selektor Nizozemske neće moći da računa na usluge 22-godišnjeg veznjaka Teuna Koopmeinersa, koji je povrijeđen.

Nakon konsultacija sa ljekarskim timom odlučeno je da se ovaj fudbaler poštedi napora i on će se vratiti u svoj klub Az Alkmaar.

De Boer je i pred ovu utakmicu imao brojne otkaze, a novi su stigli nakon utakmice protiv Španije. Ostao je bez Stevena Bergwijna, Tonnyja Wilhene i Nathana Akea.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Naknadnih poziva u nacionalni tim neće biti jer su nakon otkaza Bergwijna i Akea reprezentaciji dodani Ryan Grabenberch i Sven Botman.

Utakmica Nizozemska - BiH igra se u četvrtak od 18 sati. Kladite se u Mozzartu na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

user1604155860
Kako igra nasa repka hocu reci zmajevi Holandjani nemoraju ni izaci na teren mi smo izgubili.
6 0
Juve88
Može juniore zvati komotno, ovi naši panjevi nemogu trčat do 60-te minute,žalosno života mi žalosno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.