Foto - EPA

Sa Salahom riješio sve

Klopp probleme u Liverpoolu završava kao pravi gospodin

Midhat Šljivak

Mohamed Salah pozitivan je na koronavirus i Liverpool u narednom periodu neće moći računati na njegove usluge.

Egipćanin se zarazio tokom boravka u rodnoj zemlji. Prisustvovao je bratovom vjenčanju i nakon toga je testiran pozitivno.

I dok su navijači Redsa bijesni na Salaha menadžer Jurgen Klopp smiruje strasti i riješio je sve sa Salahom i Egipćanin neće snositi nikakve posljedice.

"To je između Moa i mene. Riješili smo sve i sve je u redu", rekao je Klopp.

Istakao je i da je on odbio da prisustvuje jednom rođendanskom slavlju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam otišao. Bila je to rođendanska zabava koja je u to vrijeme bila dozvoljena u Njemačkoj, ali nisam otišao. Ipak, u nekim drugim zemljama veći je društvenim pritisak na vas", aludirao je Klopp na to da je Salah jednostavno morao da se pojavi na bratovoj svadbi.

Salah neće igrati protiv Leicestera i vjerovatno protiv Atalante, a vidjet ćemo hoće li biti spreman za meč protiv Brightona koji se igra naredne sedmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.