Pojavio se snimak sa svadbe: Salah izazvao bijes navijača Liverpoola

Uopšte nije poštovao pravila

Pojavio se snimak sa svadbe: Salah izazvao bijes navijača Liverpoola

Endin Čaušević

Prošle sedmice objavljeno je da je Mohamed Salah pozitivan na koronavirus, te je propustio prethodne mečeve reprezentacije Egipta.

Salah je odlazak na okupljanje reprezentacije Egipta iskoristio kako bi prisustvovao vjenčanju svog brata, ali engleski mediji pišu da za to nije imao dozvolu od Liverpoola zbog rizika da bi se mogao zaraziti.

No, Salah nije poslušao sve što su mu savjetovali i otišao je na vjenčanje na kojem je bilo preko 800 zvanica. Svi su htjeli da se pozdrave i fotografišu s njim, a na kraju nije ni čudo kako se Salah zarazio koronavirusom.

On se danas ponovo testirao i još uvijek je pozitivan što će posebno naljutiti Jurgena Kloppa jer je Liverpool desetkovan zbog povreda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da stvar bude gora pojavio se i snimak s vjenčanja na kojem se vidi da se Salaha, ali i niko drugi uopšte nije pridržavao mjera.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Nije na dženazi da drži distancu i bude ozbiljan
8 3
Maatija
pa burazer mi se ženi, jednom se živi na sta bi licila svadba d ase postuje distanca il tako ta neka s*anja. Zivi majstore, deset dana karantin i ajmo dalje..
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi