Iskusni napadač nedavno operisan

Taj ne odustaje: Tužno je Ahmetovića vidjeti u ovakvom izdanju, ali osmijeh s lica nije nestao

Edmir Škorić

Iskusni napadač Sarajeva, Mersudin Ahmetović, prije dvije sedmice je operisan nakon što je teško povrijedio ligamente.

Tridesetpetogodišnji Ahmetović nedavno je imao uspješnu operaciju, a s obzirom na godine, upitno je hoćemo li ga ponovo gledati na terenima.

Ahmetović je u tekućoj sezoni odigrao 10 mečeva u Premijer ligi i postigao je tri gola uz jednu asistenciju. Član tima s Koševa je od ljeta 2016. godine. Definitivno je neko koga posebno obožavaju i respektuju na Koševu, ali nažalost desila se nesretna povreda.

Sada je pred Ahmetovićem jedna duža pauza, a proces oporavka je u toku. Objavio je na Instagramu fotografiju dok uz pomoć štaka šeta ulicom.

Ostaje barem nada da će ovaj sjajni napadač još jednom istrčati na teren i da njegova karijera nije gotova, mada su mnogi zabrinuti i uvjereni da je to zapravo to.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je popularni Ahmo osvojio dva naslova Premijer lige i jedan trofej Kupa BiH kao igrač Sarajeva, a u domaćem šampionatu je ranije još bio i član Slobode iz Tuzle. Igrao je i u inostranstvu za ruske i jedan kazahstanski tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.